Arama
Arama Sonuçları
Motorcular, gençlik ateşini yaktı!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm Türkiye’de büyük bir heyecanla kutlanıyor. Bu yılın kutlamaları, Karabük’ten Kastamonu’ya, Kastamonu’dan Samsun’a unutulmaz bir bayrak değişimi töreniyle taçlandı.
Taşköprü’de yeni dönem resmen başladı!
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan, gerçekleşen devir teslim törenin ardından 3. kez Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Kastamonu Üniversitesi’nde Çanakkale şehitleri anıldı 
Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.  
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Vidinlioğlu, basının gününü kutladı
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kastamonu’daki gazetecilerle yemek programında bir araya geldi.
Şensiz'den tepki geldi; 'İzin alınacak konu değil!'
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunmayacağı iddiaları Kastamonu'da da tepki çekti. CHP İhsangazi İlçe Başkanı iddialara ilişkin; 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bayrağımız veİstiklal Marşı'mız kırmızı çizgimiz. Müzakeler sonucunda izin alınacak konular değildir. Tüm yetkilileri bu konuda sorumlu, ülkemizin onurunu koruyacak şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Galatasaray maçına ‘İstiklal Marşı’ yasağı!
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesinde kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk pankartına otoritelerin izin vermediğini bildirdi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" açıklamasını yaptı.
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
89 yaşındaki İzbeli: “Erkeksiz ben, bensiz erkek olmaz”
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında konuşan Sabiha İzbeli, Kadın ve erkek diye bir ayrım yoktur. Hepimiz biriz. Erkeksiz ben, bensiz erkek olmaz düşüncesindeyim.” dedi.
Dünya Şampiyonu'ndan İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
Muaythai Gençler Dünya Şampiyonu Hamza Eren Göksu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü  ziyaret etti.
Bu özlem hiç bitmeyecek!
Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'te Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anılacak. Kastamonu'da da tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 9'u 5 geçe anma programı gerçekleştirilecek. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de hayat bir dakikalığına saygı için duracak...
Cumhuriyet'i Işık Dağı'nda kutladılar
Ankaralı dağcılar Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Işık Dağı'na bir tırmanış gerçekleştirdi.  
Kastamonu, bu seminere yoğun ilgi gösterdi..
Kastamonu İl Müftülüğü tarafından Kastamonu Üniversitesi'nde "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans verildi. Programa, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, İl Müftüsü Bekir Derin, İl Müftü Yardımcıları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Artık her isteyen yönetici olamayacak
15-16-17 Eylül tarihlerinde Sakarya'da Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından Kamu Kurumları Çalışma Kampı düzenlendi.
Kastamonu Ahileri ile coşkulu kutlama
Kastamonu'da 15. Ahilik Haftası yoğun bir katılım ile coşkuyla kutlandı
"Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa geçildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu; "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır" dedi.
Gaziler gününde, çelenkler sunuldu...
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Azdavay'da İlköğretim Haftası coşkusu...
Azdavay ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı. Hükümet Konağı Atatürk büstüne çelenklerin bırakılmasının ardından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.